Polen burjati maori CostaRica nederland portugal

Polen

Maori Nieuw Zeeland

 maori

Nga Uri a Te Wai-o-Taiki Cultural Group New Zealand.

Te Marae o Ruapotaka ( is een ontmoetingsplaats gebaseerd op de in Auckland Oostelijke plaatsen van Glen Innes, Pt. England en Panmure op de kant van de Wai-o-Taiki- rivier en is het thuisland voor de Nga uri a te Wai-o-Taiki Culturele Groep.
De naam verbind hen met de rivier Wai-o-Taiki en bedoelt hiermee afstamming van de rivier de Wai-o- Taiki. Het is de plaats waar de gemeenschap kan samenkomen en kennis nemen over de traditionele historie van de Maori.
De culturele groep is opgericht om de waarden en gebruiken van de Maori in ere te houden. De leeftijdsopbouw is tussen de 9 en 60+. De groep probeert de samenhang, kracht en zelfvertrouwen van de leden te ontwikkelen en de families samen te binden.

Onderstaande festivals hebben zij bezocht: Festivals in Italië: Galliate en Viu, Cunardo “ in Spanje: Burgos en Baskenland “ in Portugal “ in Giekenland, Nea Kavali Hawaii. De groep probeert de standaard van de groep hoog te houden in verband met de discipline, samenwerking, teamwerk en optredens. Ons optreden gericht op de ware essentie en geest om Maori te zijn en dit te delen met de essentie en de geest voor het welbevinden van de wereld.

 

 

Bekijk hier optredens op andere festivals.

 


Gift of sponsoring.

Het organiseren van het dansfestival kost altijd veel geld.
Help ons het dansfestival te behouden en wordt sponsor of steun ons met uw gift!

U kunt u aanmelden bij hendrikawoudstra@home.nl of direct storen op rek. nr. NL05ABNA05812232209


Kijk ook eens op de site van Federatie van Folkloristische Groepen in Nederland